Udlægshåndtering gjort nemt og hurtigt

Har din virksomhed en masse medarbejdere der kræver udlægshåndtering, så ved du sikkert også godt hvor besværligt det kan være. Det skaber en masse papir arbejde og forvirring blandt medarbejderne om hvordan det skal foregå, hvilket kan kræve en masse tid, som et eller andet sted kan anses for at være tidspild. Det giver langt mere mening at fokusere på det man er god til, ved at gøre administrative opgaver som udlægshåndtering nemt og simpelt. Derfor er det en god ide, at anskaffe dig et digitalt system, hvor du hurtigt kan tilføje medarbejderudlæg og slipper for alt papirarbejdet.

Acubiz tilbyder udlægshåndtering

En løsning på dette er Acubiz Expense Management Service, hvilket automatisere udlægshåndtering, indlæsningen af kreditkorttransaktioner samt godkendelsesprocedurerne. Det er en cloudbaseret løsning, så udlægshåndteringen bliver papirløs, og så gør deres app det brugervenligt og fleksibelt.  Det er en skalerbar løsning, så virksomheder af alle størrelse kan bruge den.

Registrering er super simpelt, og fungerer således at du tager et billede af din kvittering – og så har du uploadet og registreret dit udlæg. Det bliver ikke meget lettere og der er derfor god tid at spare, så dine medarbejdere kan fokusere på deres arbejdsopgaver. Derudover er implementerings processen hurtig og omkostningerne er betalt tilbage inden for 12 måneder.

En brugervenlig app

Deres app er intuitiv og brugervenlig, og den minder på mange måder om diverse netbanker. Derudover gør den det nemt for dine medarbejder at foretage registreringer på farten, når du for eksempel er i udlandet på forretningsrejse. I bund og grund, gør den hverdagen mere enkel for de påvirkede medarbejdere i forhold til udlægshåndtering. Ydermere slipper de også for at skulle gemme på krøllede kvitteringer.

Fordele for ledelsen

Det er selvfølelig ikke kun dine medarbejde der kan få gavn af en løsning til udlægshåndtering – det kan ledelsen nemlig også. For det første kan der spares penge, som kan investeres andetsteds. Derudover skabes der et overblik over alle udlæg, så man kan holde styre på det hele. Det er også muligt at definere virksomhedens regler og satser, så der kan blive skabt klare og hurtige processer. Løsningen vil også gøre medarbejderne mere omkostningsbevidste, ved at tage ejerskab for deres udgifter.

Acubiz har eksisteret siden 1997 og har siden da arbejdet på deres løsning til udlægshåndtering. Udviklingen af deres løsninger bliver løbende implementeret, så man kontinuerligt får opdateringerne og kan være sikker på at få den bedst mulige løsning. De stræber efter at skabe en exceptionel service, og er altid klar på at modtage feedback, så de fortsat kan videreudvikle deres løsning til fordel for deres kunder. Hos dem er der stor fokus på at have fuld kontrol over udviklingen samt distributionen. På den måde kan deres kunder nøjes med en leverandør, da de står for den samlede løsning. Det er den største organisation inden for udlægshåndtering og har ligeledes den største kundekreds med over 620 virksomheder, der anvender deres løsninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.