Status over mobilt bredbånd

Nu har jeg efterhånden brugt mobilt bredbånd i et stykke tid, og jeg synes nu det er tid til at lave en lille status, over de første måneder med mobilt bredbånd.

De første 2 måneder brugte jeg ikke mit mobilt bredbånd specielt meget, jeg glemte til tider at tage det med når jeg tog hjemmefra, så det var nærmest bare penge ud af vinduet. Efter de første par måneder blev jeg dog enig med mig selv om, at jeg måtte blive bedre til at bruge det, såfremt jeg skulle blive ved med at betale penge for det. Det hjalp med det samme, jeg blev bedre til at tage det med, og kunne ordne en del af mit arbejde allerede i toget om morgen.

Derudover er jeg blevet rigtig glad for at tage det med udenfor i det gode vejr, så jeg kan nyde vejret imens jeg har mulighed for at arbejde.

Så for at opsummere, havde jeg et par sløve måneder til at starte med, men efter jeg kom ordentlig i gang med at bruge det, har jeg været rigtig glad for de muligheder, som man får med mobilt bredbånd. Det er helt sikkert, at jeg vil blive ved med at bruge det i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.