Solfilm er en fantastisk opfindelse som kun få kender til

Solfilm ses utrolig mange steder uden at man tænker nærmere over det. Hvis du for eksempel ser en bil med tonede ruder, er der faktisk en stor sandsynlighed for at der er tale om solfilm, og almindelige tonede ruder. Dette er naturligvis fordi at solfilm er meget billigere.

Man ser dog også solfilm mange andre steder. For eksempel ser man ofte højhuse der synes at have tonede ruder. Dette er dog aldrig tilfældet, da udgiften til dette ville blive astronomisk. Men prisen er ikke den eneste grund til at man vælger film frem for tonede ruder, for ofte er man interesseret i nogle egenskaber som tonede ruder ikke kan præstere, for eksempel UV filter, sikkerhedsfilm eller blot en farve som man almindeligvis ikke kan få i form af tonede ruder.

Jeg skulle mene at jeg nu har gjort det ganske tydeligt hvor meget solfilm egentlig kan, og så har jeg jo ikke engang fortalt halvdelen af historien, for det findes film til næsten alle formål, også e mere avancerede tyder, som for eksempel kan gøres mere eller mindre gennemsigtige ved at sætte strøm til.

Så næste gang at du for brug for rudetoning i den ene eller den anden sammenhæng, er det måske nok værd at huske denne artikel om solfilm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.