Sådan sikrede låsesmeden min butik og bolig

Efter vi har haft indbrud utallige gange i vores smykkeforretning på Amager, besluttede jeg mig for at opsøge en kompetent låsesmed til at rådgive mig og mine to kollager om hvordan vi kunne sikre min butik således at vi kunne mindske risikoen for fremtidige indbrud. Det var jeg glad for at jeg gjorde for vi fik nemlig installeret et helt nyt avanceret elektronisk låsesystem og adgangskontrol, så jeg effektivt kan undgå at uvedkommende trænger ind i min butik. Fordelen ved at have en adgangskontrol er at hvis man taber kortet til adgangskontrolsystemet, kan man slette det i systemet så det ikke kan tages i brug og misbruges. Dette kan man nemlig slet ikke med en tabt nøgle for her kan tyvene(e) nemt få adgang til ens butik eller virksomhed, og dermed er der også større risiko for at man kan blive udsat for indbrud.

Pengeskab og rudesikringsfilm
Derudover fik jeg også anskaffet mig et pengeskab til at opbevare nogle af vores vigtigste og mest værdifulde smykker, når vi har lukket. Det vigtigste jeg fik monteret var dog udelukkende vores nye rudesikringsfilm som gør det svært at smadre ruden. Da vores vinduer er meget store og sårbare for indbrud, syntes vi at det ville være en god ide, rudesikringsfilmen er nemlig en absolut transparent film, som vanskeliggør en eventuel smadring af ruden. Ruden kan dog godt smadres, og er derfor ikke 100 % sikker, men den vil gøre det svært for tyven og måske endda tage modet fra denne. Derudover bliver ruden heller ikke smadret i tusinde stykker, så der er glas overalt ved eventuel knusning, men blive siddende i rudesikringsfilmen, og dermed også gøre oprydningsarbejdet nemmere.

Indbrudssikring af hjemmet
Jeg blev så glad for den service jeg fik, at jeg besluttede mig for at også at indbrudssikre min egen bolig, da jeg i forvejen også selv bor på Amager så er der en stor risiko for indbrud, i forhold til småbyerne i provinsen og de lidt mere øde landeområder.

Jeg fik efter kvalificeret rådgivning fra låsesmeden sikret min bolig en hel del. Jeg fik sikret mine vinduer med nogle kompakte låseanordninger. Derudover skruede låsesmeden alle glaslisterne fast med en envejskurer, så fremtidige tyve ikke ville kunne pille dem ud og åbne vinduet, men kun åbne vinduet ved at smadre det, og dermed larme en hel del og måske derved kunne alarmere naboer. Og endelig for en god ordens skyld, fik jeg sat et stærkt trådnet for mine kældervinduer.

låsesmed amager

Altid mindst to låse på yderdørene
Mine døre fik jeg også sikret, ved at jeg fik monteret yderlig en lås til på alle huset yderdøre, så at de alle nu havde mindst to låseanordninger. Derudover tog låsesmeden også yderdørene af og satte dem derefter helt tæt ind til karmen, så det er sværere at brække eller spare dørene op. Til sidst forstærkede jeg også dørene med en krydsfinerplade på dørenes indvendige side.

Jeg kan klart anbefale alle at snakke med deres lokale låsesmed for at få rådgivning til hvordan man sikre sin bolig, eller virksomhed mod indbrud og tyveri. Da jeg slet ikke har haft indbrud i min smykkebutik og bolig i løbet af det seneste år.

Hvis du gerne vil læse flere gode råd til hvordan du kan undgå indbrud i dit hjem så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.