Billig reklametryk til mit eget tryk på tøj – det bliver for vildt!

Jeg elsker tryk på tøj! Jeg har det vildeste kluns, som jeg selv designer. Derfor kunne jeg godt tænke mig at starte mit eget firma. Jeg havde tænkt mig at få lavet noget billig reklametryk på en bunke hvide t-shirts, så folk kommer til at kende til mit firma. I søndags mødte jeg en flok tøser, der så mit lækre outfit. De vendte sig en del gange for at se den lækre kvalitet mit reklametryk var i.

Folk siger, at jeg er billig, fordi jeg ikke laver mine egne reklametryk. Men jeg har sagt til de folk, der siger det, at de bare må slappe af. Jeg laver mine egne tryk på tøj. Sådan er det bare, og sådan bliver det ved med at være i lang, lang tid. Det må de finde sig i. Bare vent. En dag går de rundt med tryk på tøj, som jeg har designet. Hvem er det så lige, der er cheap?

Jeg fik inspirationen til at få designet tøj med tryk på for længe, længe siden. Det var min gode kammerat nede fra supermarkedet, der sagde, at de lige havde fået lavet billig reklametryk på deres arbejdsuniformer. Det er vildt nemt, så jeg skulle da selvfølgelig straks ud og købe en maskine, der kunne lave tryk på tøj.

Selve maskinen var ikke helt billig, men det er reklametryk normalt heller ikke. Det er et særtilfælde, at min ven og hans kæreste også selv laver tryk på tøj, så de kunne give mig et katalog, der indeholder navnene på en masse firmaer. Så er der frit valg på alle hylder! Fedt, fedt.

Jeg har tænkt mig engang i fremtiden at hyre en masse folk, som har erfaring med reklametryk, og som kan sprede en fantastisk energi i mit eget lille firma. Jeg regner med at sætte nogle opslag op rundt omkring i min hjemby som en slags gratis reklame.

Der kunne stå noget i stil med: ”En vild sej gut søger en flok unge mennesker, der kan arbejde effektivt. Fast lav løn! Vi har billig reklametryk-uniformer, og du kan selv vælge dit eget specielle tryk på tøj!”

Når det opslag er hængt op, så er jeg helt sikker på, at de kommer strømmende til! Hvem ville ikke have lyst til at rende rundt hjemme på mit værelse og mærke energien sprede sig i deres kroppe, når de får lov til at arbejde med tryk på tøj i deres billig reklametryk-outfits? Det her skal nok blive stort for mig. Det er mit gennembrud i arbejdsverdenen!

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.