Hvad er bryst-forstørrelse og brystløft, og hvad er prisen?

På Instagram scroller man forbi det ene sæt perfekte, voluminøse og struttende bryster efter det andet. Smukke kvinder med fyldige barme på caféer, strande, diskoteker og restauranter. Det svært ikke selv at blive lidt ærgerlig over sine egne attributter, når det virker som om alle andre kvinder har perfekt runde bryster i den helt rigtige størrelse fra naturens hånd. Men sagen er den, at det langt fra er tilfældet. Mange af de misundelsesværdige barmpartier, som du scroller forbi på dine sociale medier, er nemlig resultatet af en bryst-forstørrelse eller et brystløft, og ikke af gode gener.

Og der er slet ingen skam i at have lyst til at forbedre på ens udseende. Mange kvinder får faktisk øget deres selvværd, efter at de har fået lavet en bryst-forstørrelse eller et brystløft. Hvis du er interesseret i at lære mere om brystløft og –forstørrelser, og hvad prisen er på disse indgreb, skal du bare læse videre.

Hvad er et brystløft?

Hvis din barm har mistet noget af sin fylde, facon eller fasthed på grund af alder, graviditet og amning eller vægttab, kan et brystløft være en rigtig god måde at give ens barm noget af dens ungdommelige og struttende udseende igen. Brystløftet er til dig, som egentlig er godt tilfreds med størrelsen på dine bryster, men som godt kunne tænke dig, at brysterne måske lignede dem, som du havde, da du var 20 år. Man kan dog også godt kombinere et løft af barmen med en brystforstørrelse, hvis det ønskes.

Når man skal have foretaget et brystløft, skal man først og fremmest beslutte, om man er interesseret i et stort eller lille løft. Ved det lille løft vil kirurgen kun fjerne huden rundt om brystvorten – denne type løft vil stort set ikke efterlade synlige ar. Ved det store løft laver kirurgen et anker-formet snit fra brystvorten og ned til brystfolden, sådan at overskydende hud kan fjernes, og brystvorten kan flyttes længere op på brystet.

Brystløft pris

Prisen på et løft varierer alt efter hvilken type løft, man skal have foretaget, og om man vil have lokal eller fuld bedøvelse (gælder kun for det lille løft).

Lille brystløft pris (lokal bedøvelse): kr. 22.000,-

Lille brystløft pris (fuld bedøvelse): 25.000,-

Stort brystløft pris (fuld bedøvelse): 40.000-48.000,-

Hvad er en bryst-forstørrelse?

Hvis du gerne vil give din barm mere fylde, ændre dine brysters form, eller skabe større symmetri, er en bryst-forstørrelse eller BFO sandsynligvis det rette indgreb for dig. Man kan enten få lavet en forstørrelse med implantater eller med kroppens eget fedt; metoden har dog en del betydning for det endelige resultat og indgrebets pris, så det er noget, som man bør overveje, hvis man gerne vil have lavet en forstørrelse af sin barm.

Hvis man eksempelvis ønsker at få meget større bryster, er det bedste valg at få lavet en bryst-forstørrelse med implantater. Det skyldes, at et indgreb med eget fedt ikke vil kunne give én det resultat, som man ønsker, da det ikke er muligt at transplantere de mængder af fedt, som kræves. Hvis man til gengæld ønsker en naturligt udseende barm, vil en BFO med eget fedt være et oplagt valg – og særligt hvis man også godt kunne tænke sig en fedtsugning (denne er nemlig inkluderet i operationen).

Bryst-forstørrelse pris

Prisen på en forstørrelse varierer alt efter hvilken type forstørrelse, man skal have foretaget, hvilken type implantat, man vælger (gælder BFO med implantat), om man skal have mere eller mindre end 500 ml i (gælder BFO med implantat), og om man skal have foretaget flere operationer (gælder BFO med eget fedt).

Prisen for en bryst-forstørrelse med implantater vil begynde ved 29.500 kr., mens en forstørrelse med eget fedt koster fra 44.000 kr.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.