Plasticposer og papirposer er gode mange forskellige ting

Hvis du skal flytte skal du være classy og bruge flyttekasser – ikke papirposer og plasticposer. Det er simpelthen for useriøst, fordi dem der vil hjælpe dig med at flytte ikke nødvendigvis har lyst til at bære poser i stedet for kasser. Det er heller ikke det nemmeste at pakke sine ting i. Så du kan jo forstå at poser bruges til andet godt – ikke at flytte.

Jeg bruger plasticposer, når jeg eksempelvis skal i svømmehallen og have min våde badebukser med hjem uden at få resten af mine ting våde. Det er nemlig rigtig smart. Det er en ting, som du ikke kan bruge papirposer til, fordi de ikke er vandtætte, og det er derfor ikke særligt smart, hvis det er for at beskytte sine andre ejendele.

Papirposer er smart til én ting, som plasticposer ikke har samme appeal ved. Når du skal bære dine varer hjem fra det økologiske supermarked, fordi det fortæller at du tænker på miljøet, når din pose er af papir og ikke af plastic. Det kan godt være at papir ikke nødvendigvis er miljørigtigt, men det har en anden naturrigtig appeal, og det er den du vil udvise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.