Parterapi – Hvis man tror på det virker det

Jeg var engang til parterapi med min partner, det virkede ikke, fordi at vi ikke troede på det. Det var jo virkelig ærgerligt, for det havde jo alligevel kostet lidt, og det skal jo ikke være nogen hemmelighed at vi havde store problemer i vores forhold, hvilket naturligvis var den oprindelige grund til at vi gik i parterapi.

Der efter gik vi nogen tid og prøvede at få det til at fungere på egen hånd, men det blev naturligvis bare værre og værre. Det endte så med at min gamle mor fik færden af problemerne, og så skal jeg ellers love for at vi skulle stå skoleret, for hun er altså en skrap gammel dame. Hun ville gerne have os til at prøve parterapi, hvortil jeg naturligvis svarede at det havde vi allerede prøvet, uden held, men det lod hun sig ikke imponere af. Hun tvang os ganske enkelt til at prøve igen, på hendes regning, og så tro på det denne gang.

Det var lige præcis det spark i popoen vi havde brug, og det gik naturligvis meget med parterapien denne gang. I dag har vi det rigtig godt med hinanden, del grundet parterapi, men så sandelig også min mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.