Pantsætning af Guld hos Pantialt.dk

Står du og mangler penge ved hånden? Men har du svært ved at få et banklån, og føler du dig utryg ved kviklån og deres høje renter? Så findes der et godt alternativ!

Har du en mindre samling af guld smykker, eller måske arvet nogle? Så har du mulighed for at pantsætte dem for en kontant udbetaling. Det kan du blandt andet gøre ved virksomheden Pantialt.dk.

Pantialt.dk arbejder med pantsætning af guld, og de tager i mod guld i alle former. Du har mulighed for at pantsætte finguld på 24 karat, men også mindre rent guld. Du vil efterfølgende kunne købe dit guld tilbage.

Sådan foregår pantsætning af dit guld

Du indsender blot en ansøgning på pantsætning af dit guld inde på Pantialt.dk. I første om gang vil du så modtage et udbetalingstilbud, på baggrund af din ansøgning. Vurderingen vil blive foretaget af en ekspert.

Vælger du at gå videre med ansøgning, skal guldet afleveres ved en af Pantialt.dk’s kontorer, i enten Skovlunde eller Kolding, hvor guldet vil få en fysisk vurdering. Herefter vil du modtage det endelige tilbud på pantsætningen af dit guld.

Godkender du tilbuddet, tegnes der en kontrakt på Pantialt.dk’s køb af guldet, samt en kontrakt på, at du kan købe guldet tilbage. Når kontrakterne er underskrevet, overføres det aftalte beløb til din konto, inden for 24 timer.

Når du er klar til at betale beløbet tilbage, udleveres dit guld retur til dig.

Godt alternativ til at salg af guld

Pantsætning af guld, er et godt alternativ til at sælge det, eller at tage endnu lån i banken. Pantialt.dk, står klar til at lave en aftale med dig på pantsætning af dit guld lige meget om der er tage om en lille eller stor mængde.

Du kan lave aftaler med Pantialt.dk, selvom du er registreret i RKI.

Du kan læse mere om pantsætning af guld på pantialt.dk, eller kontakte dem på tlf. 70 605 606.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.