Låsesmed Østerbro og Låsesmed København reddede juleaftensdag

Juleaftensdag var jeg så uheldig, at jeg måtte ringe efter en låsesmed i København, og det blev låsesmed Østerbro. Jeg havde nemlig lige været i kirke og kom hjem for at hente nogle småting, hvor jeg til min store skræk opdagede, at jeg havde haft indbrud.

Heldigvis havde tyven ikke stjålet noget, og jeg tror derfor, at han gik efter noget bestemt. Måske havde han håbet på, at jeg havde alle mine julegaver i lejligheden, men jeg havde heldigvis afleveret dem hos min søster, som jeg skulle holde juleaften hos, dagen forinden. Selvom der ikke var blevet stjålet noget, måtte jeg jo alligevel have den bedste låsesmed i København, som er låsesmeden på Østerbro, ud for at lave min hoveddør.

Den var nemlig blevet brækket op, og det var jo ret akut, kan man sige. Jeg syntes dog, at det var helt exceptionelt, at låsesmed Østerbro kom ud til mig juleaften. Det tager jeg godt nok hatten af for, og det er derfor, jeg altid har været yderst tilfreds med låsesmedene i København.

I København går intet nemlig i stå bare fordi, det er helligdag eller andet, og det er det, jeg elsker ved København og låsesmed København. Der er altid god service, og det gælder også alle deres forskellige afdelinger, heriblandt låsesmed Østerbro.

Jeg bor på Østerbro, så det var jo perfekt, at låsesmeden fra Østerbro kunne rykke ud så hurtigt. Der er altså visse fordele ved at bo i byen, og jeg har desuden hørt fra rigtig mange, at de har haft stor glæde af låsesmed København og deres sublime service.

Efter den episode jeg havde juleaftensdag, vil jeg da også klart anbefale låsesmed Østerbro, og låsesmed København i øvrigt, for deres fantastiske serviceniveau. Jeg gav da også lige låsesmeden en ekstra skilling som tak for hjælpen.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.