Låsesmed Østerbro og Låsesmed København reddede juleaftensdag

Juleaftensdag var jeg så uheldig, at jeg måtte ringe efter en låsesmed i København, og det blev låsesmed Østerbro. Jeg havde nemlig lige været i kirke og kom hjem for at hente nogle småting, hvor jeg til min store skræk opdagede, at jeg havde haft indbrud.

Heldigvis havde tyven ikke stjålet noget, og jeg tror derfor, at han gik efter noget bestemt. Måske havde han håbet på, at jeg havde alle mine julegaver i lejligheden, men jeg havde heldigvis afleveret dem hos min søster, som jeg skulle holde juleaften hos, dagen forinden. Selvom der ikke var blevet stjålet noget, måtte jeg jo alligevel have den bedste låsesmed i København, som er låsesmeden på Østerbro, ud for at lave min hoveddør.

Den var nemlig blevet brækket op, og det var jo ret akut, kan man sige. Jeg syntes dog, at det var helt exceptionelt, at låsesmed Østerbro kom ud til mig juleaften. Det tager jeg godt nok hatten af for, og det er derfor, jeg altid har været yderst tilfreds med låsesmedene i København.

I København går intet nemlig i stå bare fordi, det er helligdag eller andet, og det er det, jeg elsker ved København og låsesmed København. Der er altid god service, og det gælder også alle deres forskellige afdelinger, heriblandt låsesmed Østerbro.

Jeg bor på Østerbro, så det var jo perfekt, at låsesmeden fra Østerbro kunne rykke ud så hurtigt. Der er altså visse fordele ved at bo i byen, og jeg har desuden hørt fra rigtig mange, at de har haft stor glæde af låsesmed København og deres sublime service.

Efter den episode jeg havde juleaftensdag, vil jeg da også klart anbefale låsesmed Østerbro, og låsesmed København i øvrigt, for deres fantastiske serviceniveau. Jeg gav da også lige låsesmeden en ekstra skilling som tak for hjælpen.

3 Comments

 • Helle Andersen
  30. december 2011 - 10:23 | Permalink

  Det var da lidt ironisk, at du fik indbrud, mens du var i kirke, men fornuftigt at du ringede til låsesmed København. Dem har jeg haft rigtig gode erfaringer med, og det er jeg glad for at høre, at du også har haft.

 • Carina Johansson
  11. januar 2012 - 08:18 | Permalink

  Jeg har også haft rigtig gode erfaringer med låsesmed København – de kommer altid ud virkelig hurtigt, og så er prisen også helt fornuftig. Men godt nok ærgerligt, at du havde indbrud og så endda juleaftensdag.

 • Nadja Rae
  27. januar 2012 - 08:50 | Permalink

  Jeg synes godt nok også, at det er ironisk, at du havde indbrud, mens du var i kirke, men så var det da heldigt, at du kunne få Låsesmed København ud og hjælpe dig – godt de har døgnservice.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *