Lån – Jeg har brug for at låne penge til min datters fest

Min datter skal konfirmeres her om et par måneder, og det er selvfølgelig en begivenhed, som både hun og jeg har glædet os meget til. For et års tid siden lovede jeg hende at holde en kæmpe fest for hende, når hun blev konfirmeret, men sagen er den, at jeg blev fyret fra mit arbejde for nogle måneder siden, og jeg bliver derfor nødt til at låne penge i form af et lån, hvis festen skal blive en realitet.

Jeg vil jo selvfølgelig gøre alt for, at min datter kan få den fest, som jeg har lovet hende, og det skal da heller ikke gå ud over hende, at jeg ikke har et arbejdet længere. Når hun skal konfirmeres, er det hendes dag, og hvis det så betyder, at jeg skal låne penge i form af et lån, så må jeg gøre det.

Et lån fra eller til samlingen gør jo heller ikke den helt store forskel, så det tror jeg ikke bliver noget problem. Jeg har overvejet at spørge mine forældre, om jeg må låne penge til festen af dem, men det kom jeg hurtigt fra igen, da jeg fandt ud af, at jeg sagtens kunne tage et lån hos en privat kreditor.

Jeg har nemlig fundet ud af, at jeg kan låne penge hos Ferratum, og det skulle være meget nemt og ligetil. Jeg kan nemlig godt lide at kunne klare mig selv, og jeg har egentlig ikke lyst til at være afhængig af, at jeg skal betale mine forældre penge tilbage.

Så vil jeg i hvert fald hellere tage et lån hos Ferratum, og de har endda et stort udbud af forskellige slags lån, som endda også kan tages online.

Jeg har tænkt mig at tage sådan et online lån, for så slipper jeg for at skulle til en masse møder til min bankrådgiver og alt muligt. Når man skal låne penge i form af et online lån, er det eneste, man skal gøre at ansøge om et lån enten via internettet eller via en sms, og kort efter vil man så få be- eller afkræftet om man er godkendt til at låne penge eller ej.

Det synes jeg lyder rimelig overskueligt, og det er, hvad jeg har tænkt mig at gøre. Min datter skal i hvert fald have den bedste fest, når hun bliver konfirmeret, og hun skal ikke lide under, at jeg ikke har nogle penge.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.