Nu er det endelig min tur til at få en kosmetisk tandbehandling

Jeg har altid lidt af dårlig selvtillid, og jeg er overbevist om, at det skyldes mine utrolig store, grimme og ikke mindst skæve tænder. Nu er det 2012, og jeg har besluttet, og dette år skal være anderledes end alle de andre. Det skal være slut med lavt selvværd, og jeg har derfor fundet et sted, hvor jeg kan få lavet en kosmetisk tandbehandling.

Jeg har gået og sparet op til en kosmetisk tandbehandling i mange år efterhånden, og nu er det endelig ved at være tid til, at jeg skal få den. Det er om to uger, det hele skal foregå, og jeg er både spændt og nervøs.

Jeg er kun nervøs over selve indgrebet, da jeg altid har været bange for nåle og narkose osv., og det er også derfor, at jeg først har fået taget mig sammen til at få lavet en kosmetisk tandbehandling nu – altså lige bortset fra at jeg selvfølgelig også skulle have råd til det.

Jeg er dog ikke nervøs for, hvordan resultatet kommer til at se ud, for det kan næppe blive værre, end det er i dag. Jeg har desuden et par veninder, som allerede har fået lavet en kosmetisk tandbehandling, og de er rigtig glade for, at de fik det lavet.

Jeg er selvfølgelig rigtig glad på deres vegne, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, at jeg ville ønske, at det var mig, der allerede nu havde fået lavet en kosmetisk tandbehandling. Men tiden nærmer sig, og det er heldigvis snart min tur til at blive lækker.

Jeg ved godt, at udseende ikke betyder alt, men for mig betyder det altså en del, og det kan sagtens være derfor, jeg aldrig har haft en kæreste. Jeg har nemlig læst, at man ikke kan blive elsket af andre, før man elsker sig selv, og derfor glæder jeg mig meget til at få lavet en kosmetisk tandbehandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.