Skal i holde konference, så prøv AB’s konferencelokaler i København

Forleden var jeg inviteret til en konference om salg af sportsudstyr til skoler. Det var en utrolig spændende konference, med mange rigtig interessante indlæg fra forskellige folk i branchen. Det allerfedeste var dog stedet, hvor konferencen blev afholdt. Det er nogen af de fedeste konferencelokaler i København, som jeg har været i.

Konferencen blev afholdt på Gladsaxe Stadion, hvor, som nogen måske ved, Akademisk Boldklub har hjemmebane. Selvom AB ikke spiller i superligaen lige nu, så har de i hvert fald et stadion og konferencelokaler i København, som absolut er i topklasse. Det var virkeligt bare i orden det hele.

Jeg må indrømme, at jeg blev ret overrasket over faciliteterne, da jeg kom derud. Nu er det jo ikke så meget man hører til AB hver dag, men de burde virkeligt spille i superligaen, for med det stadion, ville det virkeligt være på sin plads. Foruden nogle af de fedeste konferencelokaler i København, har de også alt andet, et rigtigt stadion skal have. VIP lounge, mødelokaler og et udsøgt køkken.

Egentlig må det være en stor oplevelse for andre spillere i 1. Division at komme ud på Gladsaxe  Stadion og spille, for det er virkeligt fedt derude. Spillerne ser nok ikke, at de har nogle af de fedeste konferencelokaler i København, men det er jo også lige meget. Det må være lidt det samme, som når de små klubber skal spille på Atletion i Århus, men det er vist kun i denne sæson, for så vidt jeg kan se er AGF vist på vej op igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.