Investeringsrådgivning er vigtigt

Jeg har haft flere forskellige banker efterhånden, og jeg synes aldrig rigtig, at jeg har kunne få den rette investeringsrådgivning, da det ligesom virkede som om, at de rådgivere, som jeg havde med at gøre, havde andre og vigtigere ting at tage sig til.

 Da jeg besluttede mig for at skifte bank en aller sidste gang, sagde jeg til mig selv, at denne gang skulle skiftet være bygget på, at jeg kunne få ordenlig investeringsrådgivning, for ellers kunne det være lige meget at skifte endnu en gang.

Jeg kontaktede forskellige banker og spurgte ind til deres investeringrådgivning, og der var et enkelt sted, der virkelig lød som om, at de vidste hvad de snakkede om, så derfor valgte jeg dem, nu håber jeg bare, at de virkelig ved hvad de snakker om.

Det gør de, jeg har lige været til et møde med min nye rådgiver, og jeg fik den bedste investeringsrådgivning nogensinde. Det var faktisk helt vildt så meget han vidste om de ting, som jeg spurgte om. Det er sådan noget man som bankkunde, bare bliver lykkelig over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.