Paradentose: Jeg skal have erstattet mine tænder med implantater

Jeg har et stort problem, og jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har lige været hos tandlægen til det årlige tandtjek, hvor jeg fik at vide, at jeg har paradentose og højst sandsynligt har brug for at få erstattet mine tænder med implantater hurtigst muligt.

Jeg kunne godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer, der har været ude for noget lignende? Jeg kender slet ikke noget til paradentose, og det er ret overvældende for mig pludselig at få at vide, at jeg skal have erstattet mine tænder med implantater, hvorfor jeg godt kunne bruge en lille smule trøst i form af nogle gode råd og erfaringer.

Jeg har lige læst, at man med nutidens ekspertise inden for tænder og sygdomme sagtens kan lære at leve med paradentose, men jeg har ingen anelse om hvordan? Ved at få implantater?

Jeg har selvfølgelig prøvet at læse så meget som muligt om paradentose, men jeg forstår virkelig ikke, hvorfor jeg pludselig har fået det? Ingen i min familie fejler noget som helst, så det er lidt underligt, at jeg pludselig har fået sygdommen, men jeg håber selvfølgelig, at de nye implantater hjælper.

I næste uge skal jeg have sat de første implantater i, da min paradentose faktisk allerede er fremskreden, selvom jeg ikke helt er sikker på, at jeg ved, hvad det betyder.

Har du fået konstateret paradentose, eller kender du nogle, der har, så er du mere end velkommen til at kontakte mig her på bloggen. Jeg vil også meget gerne høre fra dig, hvis du har implantater og måske kan forklare mig, hvordan man sætter dem fast. Er du tilfreds med resultatet, og har du nogle gode råd?

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.