Jeg har forbedret min hudpleje ved at bruge cremer fra Mellisa

Jeg har lige gjort mig den største opdagelse nogensinde. Jeg har nemlig forbedret min hudpleje ved at bruge produkter fra Mellisa, og det er jo helt fantastisk, når man tænker på, at jeg altid har haft en ufattelig tør hud.

Det hele startede en dag, da jeg var hjemme og besøge min veninde. Hun viste mig hendes seneste køb, nemlig en creme fra Mellisa. Hun havde brugt cremen i nogle uger, og jeg kunne se en klar forbedring af hendes hudpleje. Min veninde har nemlig haft samme problemer som mig vedrørende tør hud og har prøvet utallige forskellige produkter i løbet af årene, men alle uden held, og jeg begyndte derfor at få nyt håb vedrørende min egen hudpleje.

Jeg havde ellers opgivet nogensinde at finde en kur mod min ekstremt tørre hud, men det var indtil, jeg fik øjnene op for hudplejeprodukterne fra Mellisa.

Faktisk var jeg slet ikke klar over, at der fandtes et hudplejemærke ved navn Mellisa, men set tilbage i bakspejlet kunne jeg da godt have ønsket, at jeg havde opdaget produkterne mange år før, for det havde da helt sikkert sparet mig for en masse besvær.

Min veninde fortalte mig, hvor hun havde købt hendes cremer fra Mellisa henne, og det var hos Natur & Helse. Jeg gik straks hjem og søgte på dette, og jeg fandt hurtigt ud af, at man kunne få rigtig mange forskellige cremer inden for hudpleje.

Jeg bestilte fluks den creme, min veninde havde vist mig, for den vidste jeg ville virke mod tør hud, og et par dage senere ankom cremen fra Mellisa. Allerede få dage senere kunne jeg se, at min hudpleje var forbedret markant, og jeg har brugt cremen hver dag lige siden. I mellemtiden har jeg endda købt nogle flere af deres produkter, og de har endnu engang levet op til mine forventninger.

Jeg overvejer sågar at bestille nogle flere produkter hjem, for jeg vil nødig løbe tør for de ellers så lækre cremer, nu hvor jeg endelig har forbedret mig hudpleje ved hjælp af cremerne fra Mellisa.

Jeg vil derfor gerne opfordre alle, der lider af tør hud til at købe nogle cremer fra Mellisa, for de virker som sagt på både min veninde og jeg, så hvorfor skulle de ikke også forbedre alle andres hudpleje.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.