Glad for min opsparing

Jeg er så glad for, at jeg i årenes løb har fået lavet mig en opsparing i banken, for jeg har da tiltider måtte dyppe i den, for at få tingene til at løbe rundt, og det er jo rart ikke at skulle låne penge til diverse udgifter, når man har pengene selv.

 Jeg startede min opsparing for nogle år tilbage og det er egentlig bare små beløb, der ryger i den hver måned, men i længden er den  faktisk vokset sig ret stor, og det er jo også det, der er meningen med sådan en.

Mange af mine veninder misunder lidt, at jeg har en opsparing, for de har aldrig rigtig kunnet finde ud af det, og jeg prøver at forklare dem, hvor nemt det egentlig er, men de kan slet ikke se det smarte i det, da de synes, at det går for langsomt.

Jeg kan ikke andet, end at anbefale folk at lave en opsparing selv, for det giver virkelig luft senere hen, samtidig med, at det giver mange færre bekymringer, hvis man pludselig har en stor udgift eller noget andet, som man ikke havde regnet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.