Det ender med at jeg skal hyre en advokat med speciale i funktionærret

Jeg betragter ikke mig selv som et tudefjæs, men hvis jeg er blevet uretfærdigt behandlet, så vil jeg også have retfærdighed. Det er i hvert fald situationen nu, hvor jeg efter en helt uretmæssig fyring har hyret en advokat med speciale i funktionærret.

Jeg har indtil for fjorten dage siden arbejde i en skobutik inde i Herning og egentlig, var det et sted, hvor jeg var utrolig glad for at arbejde. Men det endte brat, da min chef kom og beskyldte mig for at stjæle af kassen. Desuden sagde han, at han havde det på video og at han ville videresende sagen til politien. Allerede her vidste jeg at jeg skulle have fat i en advokat, som ved noget om funktionærret.

Jeg vidste det fordi, at jeg med 100% ved at jeg ikke har stjålet af kassen og fordi jeg var klar over, at jeg ikke kunne arbejde der mere efter sådan en grov beskyldning. Desuden ville min tidligere chef jo ikke fremvise den video som han påstod at han havde da jeg bad ham om det og det er noget som er meget grænseoverskridende. Det var min funktionærret advokat også enig med mig i.

Jeg kan kun sige, at min tidligere chef lyver og det vil også blive afsløret i den retssag der kommer. Med en dygtig advokat med viden om funktionærret, er jeg sikker på, at jeg nok skal få oprejsning for min uretmæssige fyring. Jeg gider i hvert fald under ingen omstændigheder at finde mig i den behandling jeg har fået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.