Er der bedre formuepleje at finde, hvis du vælger at skifte bank?

Oftest er der rigtig gode grunde til at folk vælger at skifte bank. Det kan være på grund af flytning, og man foretrækker at have en bank med en filial tæt på ens nye bopæl, eller det kan ganske enkelt være fordi man er utilfreds med den formuepleje ens nuværende bank tilbyder.

Har man valgt at investere sine penge i noget konkret, er en god formuepleje nemlig essentiel. En dygtig bankrådgiver kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, når det drejer sig om at sætte penge i aktier, projekter eller virksomheder. Derfor bør man overveje, om man kan få noget ud af at skifte bank, i forhold til, hvad man gør i sin nuværende bank.

Selv valgte jeg at skifte bank, da jeg med tiden havde sparet en mindre formue sammen, og da jeg ville investere pengene i mine projekter, oplevede jeg en uengagerethed, jeg naturligvis ikke kunne acceptere. For mig er det vigtigt, at der bliver taget seriøst hånd om min formuepleje, så jeg ikke spilder pengene, og jeg må sige, jeg er glad for, jeg valgte at blive kunde i en anden bank.

Jeg vil dog anbefale at man, inden man vælger at skifte bank, undersøger bankens forhold til formuepleje, så man ikke ender et sted, hvor kvaliteten er endnu ringere, end hvad man var vant til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.