En lille bank på Lolland

Jeg har længe kigget efter en ny bank, og der er jo de sædvanlige store banker, men dem er jeg altså træt af, så nu har jeg fundet mig en lille bank på Lolland, og jeg tror, at det kan gå hen og blive en rigtig god beslutning.

 Min familie synes, at det er tosset, at jeg har valgt en lille bank på Lolland, men det skal de så heldigvis ikke blande sig i, for det er jo mig, der skal have med banken at gøre og det er mine penge, der skal stå der, så de skal bare tie stille.

Jeg har kontaktet den lille bank på Lolland, og de virker virkelig som om, at de ved hvad de snakker om, og det er noget jeg har savnet rigtig meget, når jeg har talt med banker ellers, for de andre har kun været interesseret i hvor mange penge jeg havde.

Nu har jeg skiftet til den lille bank på Lolland og det er virkelig en af de bedste beslutninger, som jeg har taget, for de har bare så godt styr på min økonomi, og ved præcis hvilken slags rådgivning, som jeg har brug for og det er jo lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.