Drop lån i sommerhus – få det pantsat

Har du overvejet at tage et lån i sommerhuset, så bør du overvejer om der er andre og måske bedre alternativer. Et af disse alternativer er pantsætning, som er en smart måde at få nogle ekstra penge til finansiering af diverse ting. Det er forholdsvist simpelt og aftalen man laver bør være gennemskuelig.

Hvem tilbyder et alternativ til lån i sommerhus?

En af mulighederne er Pant i Alt, som for nogen har vist sig at være et godt alternativ til et lån i sommerhus. Deres ide er, at man skal kunne udnytte de værdifulde effekter man har, uden at skulle tage et dyrt lån. Deres eksperter har mange års erfaring med vurdering af sommerhuse – og fungere som din garanti for en god vurdering.

Hvordan foregår processen?

Hvis man vil undersøge denne mulighed for at undgå et lån i sommerhus, så kan man lave en ansøgning, som skal laves på deres hjemmeside. I deres ansøgningsskema skal man give diverse informationer samt en beskrivelse og billeder. Man skal huske på, at jo mere detaljeret man er i sin beskrivelse, jo bedre vilkår har vurderingseksperterne for at lave en korrekt vurdering.

Er man tilfreds med deres vurdering, så bliver der lavet en udbetalingskontrakt, som fastsætter beløbet og perioden for tilbagebetaling samt overleveringen af sommerhuset. Når perioden er slut, så betaler man pengene tilbage og sommerhuset er ens igen.

Typisk vil man få omkring 50% af sommerhusets totale værdi, og så skal det være mindst 200.000 kr. værd. Derudover skal man ikke bekymre sig om RKI, da det ikke har nogle indflydelse på mulighederne for at pantsætte.

Hvis man hverken ønsker at tage lån i sommerhus eller pantsætte det, så er der også andre muligheder hos Pant i Alt. For udover sommerhuse, så kan man også pantsætte smykker, designermøbler, biler, guld, ure og kunst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.