Cargo pants og militær bælter – Den perfekte kombo

Er cargo pants ikke bare den bedste opfindelse nogensinde? Nej måske ikke, men det er godt nok tæt på og i kombination med militær bælter, ja så behøver jeg vidst ikke at sige mere.

Stereotyperne lever jo ellers i bedste velgående. Jeg ved udmærket godt at folk, både mænd og kvinder, forventer at en rigtig kvinde går rundt med nederdel eller noget andet tilpas kvindeligt, og så naturligvis en lille feminin håndtaske til at have alle sine feminine ting i. Hvis man ikke lever op til disse kriterier så møder man forundrede blikke hvorhen man går. nej så slemt er det måske heller ikke, men det er dog stadig et irritationsmoment. Således besluttede jeg for lang tid siden at jeg ikke ville levet op til den standard. Faktum er dog at kvinder oftest har en hel det nips at slæbe rundt på, dette måtte jeg jo finde en løsning på, og således blev cargo pants introduceret i mit liv. Senere hen kom mine militær bælter til, men det er mere for at sætte prikken over i’et. Don’t mess with me baby.

Og det var sådan set bare det. Jeg ville bare minde folk om at det er ok at være anderledes og på tværs. Verdenen ville godt nok være et kedeligt sted hvis alle levede op til stereotyperne. Så skynd dig ud og køb et par cargo pants, en lyserød elefanthue, eller hvad hjertet må begære.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.