Blæk til printer – jeg skal købe laserpatroner for første gang

Jeg er i gang med at skrive en bog, og i går aftes skulle jeg prøve at printe det, jeg indtil videre har skrevet ud, og det resulterede i, at jeg nu er løbet tør for laserpatroner. Jeg bliver derfor nødt til at tage ud og købe noget nyt blæk til printer efter arbejde i dag.

Situationen er imidlertid den, at det er min mand, som plejer at købe blæk til printer, og da han pt. er på forretningsrejse, bliver jeg jo nødt til selv at købe nogle laserpatroner. Da min mand er den, der normalt står for at købe det her blæk, har jeg ingen anelse om, hvor man køber sådan noget henne.

Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre fra dig, hvis du sidder og læser det her og tænker, at du ved, hvor man kan købe laserpatroner henne. Jeg ved nemlig ikke, hvornår jeg skal bruge printeren igen, men det er jo altid rart at have noget blæk til printer på lager, så man aldrig står i en situation, hvor man ikke kan udskrive, fordi man mangler blæk til sin printer.

Jeg vil derfor rigtig gerne få købt mine laserpatroner i dag, men det gør heller ikke noget, hvis der går et par dage, før de kan blive leveret.

Jeg overvejer nemlig at købe mine laserpatroner på nettet, hvis det kan lade sig gøre. Jeg har nemlig en ide om, at det er meget billigere end i butikkerne, men sagen er den, at jeg ikke rigtig kender nogle hjemmesider, der forhandler blæk til printer.

Så hvis du kender et sted, hvor jeg kan købe blæk til printer, så må du meget gerne kontakte mig her på bloggen. Jeg skal helst kunne købe laserpatroner, og de må også meget gerne kunne købes online.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.