Benyt et billigt webhotel, med fokus på kode supportering

Det kan være noget af en kunstart, at finde et billigt webhotel, der supporterer de nyeste formater, platforme og dynamiske server kodesprog, vel og mærket i en stabil kvalitet og med mest mulig oppe tid. Når man kaster sig ud i et nyt hjemmeside projekt, er et af de første og meget vigtige tiltage, at få oprettet et stabilt, økonomisk og billigt webhotel, der kan levere og supportere de teknologier der skal danne grundlaget for hjemmesiden.

Det har de sidste år været populært at oprette nye hjemmesider fra eksterne platformløsninger, så som WordPress, der hentes ned til din maskine og derfra installeres via ftp på det webhotel du har fået stillet til rådighed, efter køb og registrering af dette. Et billigt webhotel kan ved første øjekast virke som den billigste og umiddelbart bedste løsning ud fra prisen, men hvis man ikke er lidt på vagt, så kan man ende op med at betale for et billigt webhotel, der ikke supportere noget bestemt.

Jeg har før hen i tiden brændt fingrende og har måtte starte den helt store afmelding af en webhotel tilmelding, der viste sig ikke at understøtte WordPress platformen, hvilke jeg skulle bruge. Jeg burde selvfølgelig havde sat mig ind i, hvad et billigt webhotel som dette understøttede, men det har jeg så lært nu. Husk at undersøge hvilken ting der understøttes af dit nye webhotel, så bliver du ikke overrasket, som jeg gjorde.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.