Billigt tryk på muleposer – Reklametryk for alle pengene

Jeg er med til at administrere en rideskole hvor vi også har opstaldning. Det går såmænd meget godt, for i Københavnsområdet er der som bekendt rigtig mange penge at tjene på dette område. Ikke desto mindre er vi ikke i nærheden af at nå fuld belægning. Vi har massere at ledige stalde og plads i skemaet til mange flere ride timer. Så nu leder vi efter nogle som kan lave billigt tryk på muleposer, som vi så vil lade diverse dyreforretninger dele gratis ud som reklame.

Det synes vi der har med det at gøre i hvert fald er en rigtig god idé, men vi har endnu ikke fundet frem til et trykkeri som kan varetage sådan en opgave. Det er jo sådan set forståeligt nok, for så mange er der sikkert heller ikke som har brug for at få lave billigt tryk på muleposer, men ikke desto mindre er det altså hvad vi har brug for til formålet.

Således skriver jeg nu her i håb om at få noget råd og vejledning. Hvem kan lave billigt tryk på muleposer, eller måske ikke ligefrem billigt, men i hvert fald inden for rimelighedens grænser?

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.