jeg er ansvarlig for at markedsføre begravelse og bisættelse

Hvis du er den der er ansvarlig for bisættelse og begravelse i din familie så tag kontakt til os. Vi har mange års erfaring i branchen og har et højt service niveau og en kvalitet i vores serviceprodukter der ikke ses mange steder i vores område. Vi har den bedste bedemandsservice på Sjælland og det er vi meget stolte af.

Jeg er ansvarlig for min brors bedemandsforretnings marketing og når jeg ikke sidder og skriver tekster til nyt materiale, så sidder jeg til møde med samarbejdspartnere og underleverandører, fordi jeg også er den der står for en stor del af administrationen af min brors begravelse og bisættelse forretning.

Begravelse og bisættelse er en stor forretning, som jeg er stolt af at være en del af. Jeg har indtil nu været i lære til mange af de normale bedemandsopgaver, men efter jeg var blevet færdig med min uddannelse i kommunikation, valgte min bror at jeg bare skulle tage mig af de opgaver som min uddannelse gav mig god baggrund til at kunne klare. Det giver også god mening og så kommer jeg også til at bruge min uddannelse i stedet for bare at have spildt min tid på universitetet for bare at blive bedemands assistent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.