Jeg skal møde i sparekassen iført jakkesæt næste uge

Jeg har lige skaffet mig en plads som elev i en af byens sparekasser i forbindelse med min uddannelse, hvilket jeg selvfølgelig er rigtig glad for. Jeg skal møde i jakkesæt hver dag, så jeg er nok nødt til at komme ud og købe et par stykker. Til min store overraskelse, da jeg var til samtale i banken, fik jeg at vide, at de gerne ville betale, da de ved, at jeg kun er på su endnu. Jeg fik således besked på at købe tre styks, som jeg kunne bruge, når jeg var i banken.

Jeg skal starte på næste tirsdag, så inden da skal jeg have nået at finde tre jakkesæt, men det tror jeg ikke bliver så svært. Jeg tænker dog lidt på, hvor meget de må koste, da det jo er banken, der betaler det hele. Jeg vil dog heller ikke møde op i noget helt billigt stangtøj, så jeg tænker på, om jeg skal ringe ind til sparekassen og høre, om der er nogle bestemte mærker, jeg skal gå efter.

Ham, jeg var til samtale ved, lagde nemlig meget vægt på, at det var vigtigt, at man var pænt og repræsentativt klædt der, og det er man selvfølgelig med jakkesæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.