En weekend i army shorts og camouflage t-shirts

Mig og min ven er i en gruppe hvor vi tager ud i skoven og leger krig med hinanden. Ikke på samme måde som børn, men heller ikke på samme måde som hjemmeværnet. Det er en tur med gutterne. Ofte ligger denne tur om sommeren mens der er allervarmest og derfor har vi alle både camouflage t-shirts og army shorts.

Jens har rigtig mange forskellige camouflage t-shirts og ikke færre army shorts. Jeg tror næsten at han har til hvilken som helst slags skov. Det er også ham som altid bliver ”skudt” mindst. Det hænger nok også sammen med at han er født stealth.

Vi andre har slet ikke samme udvalg i army shorts og camouflage t-shirts. Men det nok fordi vi har en anden dresscode på arbejdet, hvor i mod Jens var mange år i hæren og også generelt interesserer sig for det, mere end os andre. Han var faktisk også den der overtalte os andre til at vi skulle have noget forandring fra hverdagen på kontoret.

Så i en weekend om året smider jeg jakkesættet og render rundt sammen med mine barndomsvenner i en skov og får en på opleveren sammen med 6 andre voksne mænd i camouflage t-shirts og army shorts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.